Pepparkakor & tuttar i vägen

Vi bakade pepparkakor i morse jag och killarna. Jag passade på att testa en ny pepparkaksdeg från Skogaholm. Charlie hade jättesvårt med degen för den höll inte alls ihop som jag önskar så jag fick hjälpa honom att kavla ut degen. Melle klarade av det men degen sprack hela tiden så han fick göra om flera gånger. Jag fick till degen ett par gånger men den tenderade att spricka under kavling.

Smaken däremot var mycket bra.

Jag måste berätta vad Charlie sa när jag stod och flyttade om på plåten. Antagligen stod jag väl lite för nära honom så att jag var i vägen så han säger ”Mamma, du måste flytta dina tuttar. De är för långt ner!”

Ska jag skratta eller gråta? 🙂

Det är tur för honom att han är så söt, hehe.

Jag gjorde små små pepparkaksstjärnor som jag dekorerade med bananglasyr och små silverkulor. Banan och pepparkaka passar otroligt bra ihop märkte jag. Jag gjorde så klart ett prov innan jag började dekorera resten av kakorna. Micke skulle hem till sin mormor så han fick ta med sig en låda med ministjärnor.

Lite bilder från dagen…

 

 

//Tania

Det här inlägget postades i Bak, Tester. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *