Hinza – och vinnare är!

Efter noga övervägande låter min motivering som följer:

För att introducera den färgstarka och praktiska Hinza-väskan på ”ny” mark. För att underlätta för en livsviktig yrkesgrupp och för att skänka en färgsprakande energikick till  de äldre.

Vinnaren av den cerise:a Hinza-väskan är sjuksköterskan TINA!!!!

”1. Jag färgsätter min vardag på arbetet och bär med mig allt jag behöver i mitt jobb som sjuksköterska, sårvårdsmaterial, stetoskop, läkemedel. Samtidigt blir jag av med uttrycket: -Så du har fått korgen (idag bär jag mina grejjer i en ful grön plastkorg och uttrycket är en favorit i ständig repris)”
 
 

Grattis!!!

Det här inlägget postades i Övrigt, Tävlingar. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *