Hej!

Först måste jag börja med att vara ärlig och säga att jag fick google translate´a Piccante…mitt italienska ordförråd är absolut inget att skryta med! Ja detta är något nytt för mig och jag är väldigt glad att jag får vara med:) Tack Tania !

 

Vem är då jag och hur ser mitt matintag ut ;)?!

Jag är en 28 årig 2 barnsmamma som ser mat som en guds gåva till människan,dock besitter inte jag dessa fina talanger i just matlagning. Men jag försöker så gott jag kan och jag lyckas ibland få till riktiga smaksensationer. Älskar att äta och har en sambo som är en king i köket vilket gör att mina smaklökar får sig en redig tillfredsställelse oftare än vad dem förtjänar!

 

Sen är det ju så att jag är glutenintollerant som det så fint heter! Vilket innebär att jag har en överkänslighet för gluten som finns i vete,råg och korn. Som du säkert förstår så begränsar det mig ofta och i månget och mycket. Fick diagnosen som 9 månaders bebis så jag vet inget annat.

 

Jag är en latmask i köket och tar ofta till fultrick, sen kan jag slaviskt följa knepiga recept och misslyckas totalt! Nej denna blogg kommer bli något roligt och annorlunda !

 

Vi höres…

//Malou

Det här inlägget postades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *