Grooovieeeee!!!

Jag måste få in rätt feeling för lördagens tårta som ska gå i disco á la 70-tal. Födelsedagsbarnet fyller *harkel*år och inbjudningskorten till 70-tals discot gick i svart, lila och silver så de färgerna kommer jag tillbaka till i tårtan.

Jag har bestämt mig för att fylla tårtan med en klassisk kombination som de flesta gillar. Eftersom det är så många människor kommer det aldrig gå att få alla att gilla det, men jag satsar på majoriteten av tårtgillare med den här kombinationen.

Igår började jag med att skära ut mina modeller som ska få pryda tårtan. För att inte avslöja allt för mycket säger jag inte hur och vad jag gjort. Det kommer i ett senare inlägg när tårtan är på plats.

I morse löpte jag amok på Ica Maxi. Det är konstigt att jag aldrig tar med mig en inköpslista… jag vet ju att jag till slut alltid står där mitt i butiken och är helt tom i skallen. Det slutar med att jag går igenom ALLA gångarna och kikar på ALLA hyllor för att inte missa det jag egentligen vet att jag ska handla.

Det tar dubbelt så lång än vad det egentligen behöver ta men det gör inget. Det är en skön paus för mig att gå och strosa i mataffären. Många idéer ploppar upp i mitt huvud när jag går igenom alla hyllorna och man upptäcker nya produkter som man inte lagt märke till förut. Har man en lista man går efter missar man allt det man inte visste fanns.

Så mitt tips till er är att släppa kontrollen och gå vilse bland grönsaker, mejeri och frysvaror och upptäck vad ni tidigare gått miste om!

 

//Tania

Det här inlägget postades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Grooovieeeee!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *