Frukost!

Jag har fått äran att testa några frukostprodukter via Smartson.

Det var lite svårt att hitta Rynkebys juice Apelsin med en twist av mango, men i tredje butiken jag besökte, hittade jag den.

I testet ingår:
Arla Yoggi
Arla Keso
Arla Lättmjölk
Rynkeby apelsinjuice med en twist av mango

I morse provade jag juicen och Yoggi Dröm vit persika/vitchoklad.

Rynkeby firar sitt första år i Sverige genom att ta fram två nya smaker med en liten twist. Den ena är Apelsinjuice med en twist av mango och den andra är Äppeljuice med en twist av hallon.

Jag har fått smaka och utvärdera Apelsinjuicen. Förpackningen är stor och bra för en barnfamilj där barnen älskar juice. Bra skruvkork gör det enkelt att öppna och hälla ur.

Smaken är mjuk och det känns nästan som att juicen smeker insidan av kinderna 🙂 På ett bra sätt alltså. Mangotwisten dämpar nog apelsinens annars så vassa smak. Det känns harmoniskt att dricka den här juicen. Känslan man får av den är att man sitter på en balkong på ett hotell någonstans i solen. Det är tidigt och det är fortfarande lite svalt. Man äter frukosten och spanar ut över det lugna havet som ännu inte fyllts av alla galna charterresenärer 🙂

Så landar jag igen och märker att jag bara sitter i min soffa och drömmer.

På tal om drömmar… nästa test var Yoggi Dröm med smak av vit persika och vitchoklad.

Arla var så generösa att det var valfritt vilken smak man ville prova på.

Jag stod länge och velade, jag är ju trots allt en våg, men beslöt mig ändå ganska snabbt för Yoggi med vit choklad i. Lyxigt!

Det kan ju inte gå fel när man stoppar i godis i frukostyoghurten eller hur?!

Jag valde att äta min Yoggi med lite naturell musli från Ica. Jag började med att smaka Yoggin utan musli och måste erkänna att jag är lite barnslig när det gäller bitar i yoghurt. Jag vill gärna ha en ganska tjock, krämig yoghurt och om man bortser från bitarna som faktiskt fanns i denna Yoggi så fick jag det jag önskade. Smaken var söt men inte sliskig och det hela kändes lite exklusivt. Mycket gott!

Jag är absolut ingen frukostmänniska men yoghurt skulle jag faktiskt få i mig även tidigt på morgonen för det slinker liksom bara ner 🙂

Men för att avrunda testet säger jag att Rynkebys juice kommer att stanna i denna familj och mitt mål är att lära mig äta mer frukost, med hjälp av Arla Yoggi.

 

//Tania

Det här inlägget postades i Mat, Tester. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Frukost!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *