e-Bodum elvisp

I kväll bakade jag lite muffins och testade både Bodums snygga elvisp e-bodum. Den är röd och alldeles, alldeles underbar.

Jag har länge haft ögonen på dessa apparater för de tilltalar mig utseendemässigt. Jag har inte testat någon Bodum-apparat tidigare så elvispen var min första.

Med fem olika hastigheter och en kraftfull motor på 200 W, vispar den snabbt ihop smeten till mina snabbmuffins. Den är bekväm att hålla i och sladdvindan är en otrolig uppfinning. Till e-bodum elvisp får man ett par vispar, ett par degkrokar och även en ballongvisp för tex grädde. Den är tillverkad av rostfritt stål, silikon och plast.

Just nu kan man köpa den häftiga elvispen från Bodum på Royal Design.se för kampanjpriset 549:- (ord.pris 749:-). Den finns i färgerna svart, röd, vis, orange och grön. Den orangea kostar endast 399:-

Nu ska jag inte sitta här och sälja in elvispen men jag blir lite eld och lågor när jag hittat nåt jag tycker är toppen och så tycker jag att alla ska ha bra grejer 🙂

Ja… jag älskar rött!

//Tania

Det här inlägget postades i Bak, Tester. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *