Coldzyme – räddaren i nöden!

jqef9owplvmb7o3pilbf9a

Blogger boot camp… en helg i Stockholm med bästa Petronella.

För ca 1,5 vecka sen tog vi tåget mot Stockholm, jag och Petronella. Vi checkade in på Quality Hotel Nacka redan på fredagen för att vakna pigga och fräscha inför en heldag med träning och föreläsningar.

Tyvärr fick vi med oss en oinbjuden medpassagerare i form av ett förkylningsvirus, som lurade i Petronellas bihålor. Jag var dömd att smittas!

Första natten i samma säng som stackars P, så var jag utsatt för viruset. Väl på plats i KTH-hallen så pratade vi med en trevlig tjej i en monter där de visade mirakelmedlet Coldzyme. Hon förklarade för mig att jag genast skulle börja spraya.

Eftersom jag är lite skeptisk mot mirakelkurer så började jag ju så klart inte att spraya, och som ett brev på posten kom febern smygandes på söndagkvällen. Jag började använda Coldzyme som besatt. Och hurra, det fungerade ju verkligen. Förkylningen bröt aldrig ut ordentligt och jag blev inte mer sjuk än en febertopp. Ingen rinnig näsa, ingen huvudvärk eller trasig hals. Det är ju helt fantastiskt!

 

Coldzyme följer med mig och familjen till Egypten på påsklovet!

 

//Tania

Det här inlägget postades i Övrigt, Tester. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *