Tania testar – Cloetta Center Kokos

Jag gillar kokos och jag gillar Center.

De två tillsammans blir riktigt riktigt gott. MEN, kokosflingorna kändes torra och det knastrade lite när man tuggade på dem. Det kliar även i halsen på mig efter jag ätit två bitar och då ska jag säga att jag inte är allergisk mot nåt.

När jag skulle öppna paketet såg jag en gullig grej.

Tanken var god och smakerna likaså, men konsistensen gick inte hem hos mig.

//Tania

Om Tania

Jag är en gift, 2-barnsmamma som älskar mat och bakverk. När jag inte jobbar som redovisningsassistent, lagar jag mat och bakar när lusten faller på. Jag älskar att bjuda hem folk på mat. För visst är det så att det är alltid roligare att äta när man är många. Tyvärr ligger det lite i min natur att slappa och slöa, men när jag väl sätter mig in i något så är det det enda som gäller. På gott och ont. Här samlar jag på mina favoriter i receptväg.
Det här inlägget postades i Tester. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *